förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
      Carl Grindes webbsida     

Bota HIV och AIDS

Aids och hiv kan botas genom att undvika giftiga läkemedel.
Det finns inget AIDS eller HIV-virus. De har ljugit och stämplat dig.
Vad är motsatsen till fördommar? Kunskap. Du är ok som du är. Du är ren. Du har rättigheter. Du är fri.


Text: Carl Grinde Datum: 30 Augusti 2011
Även återgiven text från länkade sidor
Uppdaterad 6 April 2013En svensk kvinnas berättelse
Sammanställning av sms och telefonsamtal från en kvinnlig fd heroinist narkoman och hivpatient som har slutat att ta hiv mediciner. "Jag har helt klart blivit hjärntvättad i 28 år. För 28 år sedan sa två läkare till mig att jag hade två år kvar att leva. Jag har först nu (2013) läst bipacksedlarna för hivmedicinerna och förstått att all skit jag hade kom från hivmedicinerna. Jag har tagit hivmediciner i två omgångar, totalt kanske det blir 8-10 års tid. De perioder när jag inte tog medicinerna var jag frisk. Då jag tog medicinerna var jag sjuk, jag hade dagligen så ont i magen så att jag ibland inte kunde stå, kunde inte gå normalt, kunde inte gå upp i vikt trots att jag tränade, hade väldigt ofta huvudvärk, mardrömmar, svårt att sova, var trött, ingen glädje, ingen livskvalité, kände tillslut inte igen sig själv. Jag är egentligen en glad person. Det är inte svårt att styra en 20-åring som missbrukar. Nu har det gått en månad sedan jag slutade med hivmedicinerna, först märkte jag ingen större skillnad men de sista dagarna känner jag att livet börjar rinna tillbaka. Jag känner mig pigg och glad och full av energi och att jag börjar bli mig själv igen."

(Jag) "Hiv är enligt mig för det första en stor lögn. Det är kroppens egna försvarsmekanismer och ska inte döpas om till något annat." Hon: "Ja så är det nog, hela grejen.
Jag har börjat bygga upp min kropp med örter, vitaminer och mineraler."

Fotnot: Telefonsamtalet bröts mer än en gång, jag hade periodvis svårt att höra vad hon sa, fick störningar och ljudet bara försvann. Detta händer ofta då jag pratar med nytt folk ang ämnen som rör min blogg, jag får konstiga ekon på min egen röst, distat ljud, bakgrundljudet höjs mm. Jag har Halebop som telefon operatör, de ägs av Telia. Är ordet verkligen fritt i den nya digitala "demokratin"?

Här är Sidan om att bli frisk och detoxa från hiv mediciner.
Sidor har gjorts om sedan bloggen startade så klicka på länken ovan, den sidan innehåller mest information angående detox.

Artister som också anser att HIV/AIDS är en lögn är Nina Hagen och Foo fighters sångare Dave Grohl. Unviersal Studios som ägs av krigsindustrin General Electric jobbar med Nina men de hjälper inte henne att nå ut med sitt budskap. Universal jobbar även med Bono i U2 och hjälper honom att effektivt nå ut till HELA VÄRLDEN med HIV/AIDS propaganda. Gå in på General Electrics hemsida så ser du att de tillverkar krigsflygplan, militär utrustning och att de även äger Universal och annan media.
Här är Nina Hagens artikel med Peter Duesberg som Stern Magazine vägrade att publicera.

Hiv förnekelse eller HIV förnekare är ett poppis ord att stämpla de som går emot strömmen och ifrågasätter HIV/AIDS och medicinindustrin.
Tips: kontakta Ninas och Foofighters fans och folk som jobbar med dem och visa dem den här sidan. Gör något du med.
Även gänget bakom den tecknade serien South park ifrågasätter vad USA, krigs- och Aidsindustrin mfl gör.

Maria från Grekland har skrivit en bok som heter Good bye AIDs -was it ever real?
http://www.youtube.com/watch?v=tCGVZ6oWoTA&feature=related

Nobelpristagare: man kan bli av med HIV viruset på ett naturligt sätt med nutriner och ett stärkt immunförsvar
Eh..? Ursäkta mig men hörde jag rätt?
Luc Montagnier som enligt nobelpriset var en av dem som upptäckte hiv och aids säger här att man kan bli naturligt botad från hiv med nutriner och ett stärkt immunförsvar.
Det han säger går helt emot det man tidigare har hört, nämligen att man aldrig kan bli helt botad från hiv utan att man tillslut dör av det.
Detta visar att allt vi fått höra om hiv och aids bygger på lögner. Aids och hiv är ett medvetet massmord skapat av läkemedelsindustrin. Det är hivmedicinerna som gjort folk sjuka.
Luc vet det, tro inget annat. Han är en del av illuminati och de onda frimurarna.
http://www.youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4

Genomskåda HIV/AIDS lögnen
(VARNING: DENNA INFORMATION GÅR TVÄRT EMOT DEN GÄNGSE ETABLERADE SANNINGEN OM HIV/AIDS. Om du tycker det verkar korkat så sök sanningen på annat håll.)
Man måste först inse att allt man fått höra om HIV/AIDS är en lögn. Det finns många mörka krafter som ligger bakom dessa lögner, Frimurarna kan nämnas som exempel.
Om du är sjuk eller mår dåligt och har gjort ett HIV test och fått svar att du är HIV positiv bör du slänga bort din HIV positiva diagnos och istället försöka hitta orsaken till att du mår dåligt.
Knark och partyliv, väldigt många olika sexpartners kan skapa sjukdom. Äter man många olika mediciner, antibiotika och struntar i att äta nyttig mat kan man bli sjuk.
Det kan vara bra att ändra livsstil ibland och sluta med att knarka eller missbruka sex.
Kolloidalt silver nämns ofta som en bra kur mot HIV. Nu tror inte jag att något HIV virus existerar men man kan ju vara sjuk ändå.
Kolla mina länkar här till höger. Jag skriver om många saker som är allmänt bra för hälsan.
Att äta en matsked gurkmeja några dagar i veckan rekommenderas. Det är stärker kroppen och håller en frisk, motverkar flera sjukdomar. Ät också torkade brännässlor (eller kokta färska). De är mycket bra för blodet och är allmänt stärkande för kroppen.
Lär dig om Candida eller överväxt candida. Lär dig om försurad mager, vilken kost som orsakar en sur reaktion i kroppen och vilken kost som orsakar en basisk reaktion.
Ofta är vi något försurade och då blir vi sjuka och kan få problem med candida överväxt, parasiter i magen och tarmen mm.

Bikarbonat är bra för dig som blivit förgiftad av HIv mediciner
En väldigt vanlig biverkning av HIV mediciner är att blodet blir försurat. Om du intar bikarbonat så blir ph balansen i blodet bättre och du blir mindre sur. Ta bikarbonat i lite vatten varje dag det är bra för blodet och kroppen.
Sluta att ta mediciner från de stora läkemedelsbolagen de gör dig sjuk och dödar dig sakta.
http://www.psychologicalharassment.com/acidbase_balance.htm
http://www.livestrong.com/blood-ph
http://www.myhealthsolution.net/ph.php
http://www.chemistry.wustl.edu/~courses/genchem/Tutorials/Buffers/carbonic.htm

Det finns inget hiv virus
Kolloidalt silver är bra för kroppen rent allmänt och silver är hälsofrämjande. Information här på sidan om kolloidalt silver ska inte ses som att hiv viruset finns och att kolloidalt silver dödar viruset. Men som sagt Kolloidalt silver är bra för kroppen rent allmänt.

Rensa kroppen ifrån aidsmediciner och använd Kolloidalt silver -antibiotikan som läkemedelsindustrin vill hålla hemlig
(2000taletsvetenskap.nu) "Avmagring hos HIV-patienter
Den viktminskning (slim disease) som många aidspatienter råkar ut för, beror på att näringen inte tas upp i kroppen. Den sk mirakeldrinken har visat sig snabbt kunna ändra på detta förhållande. Denna tillreds genom att en hel citron skivas och stoppas i matberedaren. En matsked kallpressad olivolja (extra virgin) tillsättes tillsammans med två glas vatten eller apelsinjuice. Detta blandas i cirka två minuter. Sila innehållet genom en stålsil och tryck med en sked på moset så att vätskan rinner igenom. Före varje måltid drickes 1/3 av juicen, som annars förvaras i kylskåp. Denna dryck gör att svullna lymfnoder snabbt går ner samt att nänngsupptaget börjar fungera. Personer med svamp skall dock inte använda apelsinjuice till drinken, utan vatten i stället. Dessa personer har ofta en mycket sur saliv, vilket färgar ph-indikatorpapper gult Mirakeldrinken gör att surhetsgmden i saliven snabbt minskar, vilket gör munhålan mindre attraktiv för svamp. Så länge man inte gjort något åt miljön i munnen blir man inte av med svampen, som annars tas bort med kolloidalt silver. Dieten är i detta sammanhang viktig. Svamp i tarmarna kan konkurreras ut genom intag av mjölksyrabakterier och vitlök dödar candida."
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/96nr4/96-4art3.htm

AIDS är en lögn skapad av medicintekniska företag. Läkemedel som AZT och vaccinationer har dödat människor och gjort dem sjuka. Särskilt i Afrika
Kolloidalt silver är bra för kroppen.
http://www.shirleys-wellness-cafe.com/aids.htm
http://www.oldamericancentury.org/azt.htm
http://www.amazon.com/Medical-Apartheid-
Experimentation-Americans-Colonial/dp/0385509936

http://www.drlenhorowitz.com/Press/press_releases/aids_origin/med_hyp_AIDS_origin.htm
http://www.freepatentsonline.com/5676977.html
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO
1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u
=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&
f=G&l=50&s1=5676977.PN.&OS=PN/5676977&RS=PN/5676977

http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/96nr4/96-4art3.htm


Kolloidalt silver är nedbrutna silvermolekyler i rent destillerat vatten. Idag tillverkas kolloidalt silver genom att leda elektricitet i rent silver. Det kan bota förkylningar och många andra sjukdomar. Att du inte hört talas om det förut beror på att det är ett så bra läkemedel och inte går att patentera.
Medicinbolagen vill fortsätta tjäna pengar på dina sjukdomar.
http://www.silvervatten.se
http://www.destvatten.com
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art1.htm
http://www.bokebacken.com/dokument/Kolloidalt_Silver.pdf
http://www.till-skott.se/pdf/Produktblad_silver.pdf
http://www.ion-silver.com
hem.passagen.se/komibalans/E6A79C85-F34B-41A6-
BC70-C8399321FA56_files/Kolloidalt%20silver.doc

http://www.thesilveredge.com
http://www.zarahoberg.se/blog.php?bid=83

Köp hälsoprodukter med kolloidalt silver
http://www.purestcolloids.com
http://www.silvermedicine.org
http://www.colloidalsilver.com
http://www.colloidalsilver.ca
http://www.utopiasilver.com
http://www.natural-immunogenics.com
http://www.earthbornproducts.com
http://www.all-natural.com/silver-1.html
http://www.ultrasilver.com

Gör eget kolloidalt silver
http://www.cgcsforum.com
http://www.csprosystems.com
http://www.wishgranted.com
http://www.colloidalsilver.com.au
http://keelynet.com/biology/colloid.htm
http://www.edc-cu.org/filtron.htm
http://www.silvergen.com
http://www.robeysilver.com
http://www.mediverse.de/shop/index.php
http://www.colloidalsilversecretsvideo.com
http://www.metacafe.com/watch/1102335/micro_
particle_colloidal_silver_generator_operating_instructions

http://colloidalsilverresearch.com

Men var försiktig och följ instruktionerna! Få inte Argyria-en grå-blå ton på huden.
http://boingboing.net/2007/12/20/another-person-turns.html
http://www.csfacts.com

varför ljuger livsmedelsverket om kolloidalt silver?
http://www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx?id=20719&epslanguage=SV
http://www.expressen.se/halsa/1.941488/varning-for-silver-i-halsokost


Burroughs Wellcome Fund upptäckte användningen av ATZ -av en slump
Domstolen fann att Burroughs Wellcome hade visat att deras forskare hade en bestämd och fast idé om uppfinningen, av användningen av AZT som en behandling av HIV-infektion genom 6 februari 1985, veckor före NIH anställda visste vad det var.
http://www.thefreelibrary.com/BURROUGHS
+WELLCOME+WINS+PATENT+LAWSUIT-a013194997

"Men vad är AZT? Det är läkemedlet ges till gravida kvinnor över hela världen som testar hiv-positivt, på icke-specifika, poly-reaktiva, icke-standardiserade HIV tester. Drogen har ett FDA "Black Box" etikett, vilket betyder att den har orsakat död vid normala, föreskrivna doser."
Vad kunde möjligen gå fel?

http://reducetheburden.orgBurroughs Wellcome fick patent för ATZ medicinen
Men om du söker på deras hemsida för AZT visar den noll resultat. De vill inte att folk ska veta om deras koppling till den dödliga AZT medicinen.
http://www.bwfund.org

Fråga: Är AIDS industrin ärlig?
http://liamscheff.com/the-hiv-aids-investigation
http://aidsisover.com
http://www.omsj.org/category/issues/hivaids
http://www.liebertonline.com/doi/abs/10.1089/blr.1992.11.679a

Dödliga mediciner markerade med en svart ruta, blackbox
En black box-varning innebär att medicinska studier visar att läkemedlet innebär en betydande risk för allvarliga eller livshotande biverkningar.
http://blackboxrx.com
 Aids och HIV -bluffen, bedrägeriet och  massmorden på oskyldiga människor


Nobelpristagare: man kan bli naturligt botad från hiv med nutriner och ett stärkt immunförsvar
Luc Montagnier som enligt nobelpriset var en av dem som upptäckte hiv och aids säger här att man kan bli naturligt botad från hiv med nutriner och ett stärkt immunförsvar.
Det han säger går helt emot det man tidigare har hört, nämligen att man aldrig kan bli helt botad från hiv utan att man tillslut dör av det.
Detta visar att allt vi fått höra om hiv och aids bygger på lögner. Aids och hiv är ett medvetet massmord skapat av läkemedelsindustrin. Det är hivmedicinerna som gjort folk sjuka.
http://www.youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4vaccin program mot hepatit B
Hiv/aids har sitt ursprung i Amerika, med början 1978, när regeringens forskare började experimentera med hepatit B-vacciner på unga, främst vita, friska homosexuella och bisexuella män på Manhattan.
De män som volonterade i vaccinprogramet mot hepatit B fick sprutor som avsiktligt var fyllda med gift.
Mannen som hade gjort detta gift är virus entusiasten Robert de Gallo, han som uppfann/hittade på AIDS.
Aidsepidemin blev "officiell" i juni 1981.
www.whale/rappoport
www.rense/gaycancer
www.amazon.com/Queer-Blood
Googla robert de gallo father of aids, invented maryland retro lie fraud viruses properly isolated never chimpAids sägs vara en lömsk sjukdom som kan mutera och förändra sig. Olika varianter av viruset sägs också existera. Hur kan de då veta att man är hiv negativ vid ett hivtest om det finns olika varianter av viruset? Kan man med säkerhet veta att man har kartlagt exakt alla varianter av dett mystiska hiv virus? Om man är homosexuell kille och tar ett hivtest i sverie får man först fylla i ett formulär och redogöra för vilken sorts sex man har haft. De frågar alltid om man har haft sex utan kondom. Formuläret sparar doktorn och sedan tas blodprovet. De måste alltså först ha facit innan de bestämmer ens hivstatus.

Aids ursprung
HIV propagandan säger att aids har sitt ursprung från chimpanser i afrika. Att svarta fått i sig viruset, antingen genom nära umgänge med chimpanser eller när de ätit chimpanskött.
Nu har man på senare tid upptäckt att det finns vissa som är resistenta från hiv. Allt är en lögn. Dessutom är det rasism. Det är medicinerna och vaccinationer med sprutor som dödat folk och gjort dem sjuka, främst i södra afrika. Hemliga slutna sällskap och ordnar, illuminati med ockulta möten, frimurare och satansdyrkan ligger bakom.
De som jobbar som hjälparbetare på fältet och på mottagningar vet inget om detta utan gör bara sitt jobb. De är schyssta hängivna eldsjälar liksom de flesta som jobbar på hiv mottagningar.
Aids sägs vara en immunbrist sjukdom och sjukdom man får när ens immunförsvar har brutits ner. Det sägs också att man kan leva med hiv i 10 kanske upp till 15 år utan att utveckla aids beroende på hur starkt immunförsvar man har.
Med tanke på detta är det väldigt konsigt att aids upptäckes på en relativt kort period och inom ett relativt litet område Manhattan New York i USA. Om det är sant att man kan bära på viruset utan symptom under flera år och under tiden smitta andra via samlag borde upptäckten av sjukdomen föregåtts av väldigt många mystiska och oförklarliga dödsfall.
Istället smittade sjukdomen bara homo och bisexuella män i början som också dog ganska omgående.
Här är flera artiklar om aids ursprung på Manhattan i New York
Dr Peter duesberg blev utesluten från medicinska organisationer eftersom han inte tror hiv orsakar aids, utan att man dödat folk med mediciner.
http://www.duesberg.com/media/index.htmlCrystal meth förstör liv i gaysamhället och på nattklubbar
Dessa är symptom som den medicinska industrin påstar har orsakats av ett virus (HIV), en idé om ett virus som de själva har hittat på.
http://www.youtube.com/watch?v=F8gB-_4-1EE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hYdq47_tOv0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E5xBjDg_RPY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6Oh30JhRIeI&feature=relatedAnklagar chimpanser och afrikaner för aids
Forskare från University of Nottingham fann att två stammar av ett hiv-liknande sjukdom, SIV, har upptäckts vilande i schimpanser. Människor fick senare sjukdomen efter jakt och efter att ha ätit smittade chimpanser. Inuti människor förvandlades sjukdomen till HIV-AIDS
http://www.thenazareneway.com/aids_came_from_monkeys.htm

Chimpanser, svarta och homosexuella anklagas för aids
http://www.paranoiamagazine.com/blaming.html
Hivs ursprung är kopplat till chimpanser: Upptäckten kan vara ett steg mot att utveckla ett vaccin.
http://www.aegis.com/news/ct/1999/CT990201.html
http://www.nytimes.com/2001/09/04/science/the-
genesis-of-an-epidemic-humans-chimps-and-a-virus.html
a chimp in the freezer

 AIDS aktiebolag -Chiron, Novartis, Roche mfl
  inte bara de bromsmediciner ger pengar. Stor vinst görs av patentinnehavarna till
  hiv testutrustning som efterfrågas av laboratorier över hela världenHIV AIDS
Det finns många laboratorier runt om i världen som gör blodprov för HIV och dessa laboratorier behöver massor av utrustning. Att sälja utrustning som behövs för hiv-test är väldigt lönsamt, mycket pengar kan tjänas av patentinnehavaren för sådana instrument, labb-kit osv
Om ett laboratorium skall kunna testa blod för HIV behöver de en särskild formel. De behöver en "förlaga", mall, eller något slags kemisk substans för att matcha sina tester med. Om ditt blod skapar antikroppar mot denna kemiska substans säger de att du har HIV. Jag undrar vad det exakta namnet är för denna kemiska substans och vem som äger patentet för att tillverka den?
Ju mer som tillverkas av denna kemiska substans desto mer pengar eller royalty går till patenthavaren. Alla labben måste ju ha "the real thing."
Här är lite hjälp, gör Chiron (ägt av Novartis) och Roche tillverkar sådan utrustning . Du kan testa för massor av saker med sina saker bland annat hiv och Chiron gör även vaccin och kemikalier.BLOD SCREENING TEST HIV LICENS ÖVERENSKOMMELSE mellan
CHIRON CORPORATION
F. HOFFMANN-LA ROCHE LTD. och
ROCHE MOLECULAR SYSTEMS, INC.
"...vid denna sektion 1.12 och skall därför inte betraktas som "Riktad till HIV" nedan.

1.13 "Tjänad Royalty" "tjänat Royalty Belopp" skall ha den innebörd som anges i [ ].

1.15 "Slutanvändare: en person eller enhet som är en slutlig köpare av en produkt, och vars användning av en Produkt resultat i produktens förbrukning, drift, förstörelse eller förlust av aktivitet. "
http://contracts.corporate.findlaw.com/operations/ip/860.html


Metoder för att upptäcka humant immunbristvirus nukleinsyra Chiron Corporation
1. En metod för att upptäcka förekomst av en polynucleotide bestående av ett humant immunbristvirus (HIV)
http://www.patentstorm.us/patents/6531276/fulltext.html


Patent 7211659 Utfärdat den 1 maj 2007. Förvärvare: Chiron Corporation
Polynukleotider kodning antigen HIV typ C polypeptider, polypeptider och användningsområden för detta
Uppfinningens bakgrund: förvärvad immunbrist syndrom (AIDS) är erkänt som ett av de största hälsohot mot modern medicin. Det finns ännu inget botemedel för denna sjukdom. En stor mängd information har samlats om hiv-virus, men hittills har ett effektivt vaccin inte identifierats.
http://www.patentstorm.us/patents/7211659/fulltext.html


Chiron "... för att påvisa förekomsten av antikroppar mot ett humant immunbristvirus (HIV)"
http://www.patentstorm.us/patents/5156949/fulltext.html

Novartis, humant immunbristvirus (HIV) nukleotidsekvenser, rekombinant polypeptider, och tillämpningar av dessa
http://www.patentstorm.us/patents/7205101/fulltext.html


licens för vaccintillverkare Chiron har upphört i tre månader
http://www.newmediaexplorer.org/sepp/2004/10/06/chiron_vac
cine_license_suspended_doubts_over_flu_and_meningococcal_vaccines.htm


11 personer dog efter injektioner från Chiron Corporation
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/897968.stm

Chiron Corporation äger patentet mot SARS-viruset
Ett utbrott av ett elakartat respiratoriskt virus, numera känd som svår akut respiratorisk sjukdom (SARS), identifierades i Hong Kong, Kina och ett växande antal länder runt om i världen under 2003.
http://www.patentstorm.us/applications/20060257852/fulltext.html


Chiron Corporation mass vaccinerar 1,1 miljoner barn på Nya Zeeland med ett inte fullt testat vaccin
http://www.newmediaexplorer.org/sepp/2006/10/1
8/controversial_norwegian_vaccine_used_in_new_zealand.htm180.000 norska skol tonåringar användes som försökspersoner med Chirons vaccin.
512 biverkningar rapporterades under försökstiden.
14 ansågs allvarliga.
5 skolelever utvecklade allvarliga neurologiska sjukdomar.
http://www.scoop.co.nz/stories/HL0610/S00257.htm


Chiron Corporation vaccin Fluvirin
Chrion försöker i hemlighet sälja förgiftat vaccin
http://www.newsmakingnews.com/kd,chiron,pt2,4,27,05.htm

Novartis sänder 40 miljoner doser av Fluvirin influensavirus vaccin till USA
Bolaget planerar är att förse den amerikanska marknaden med cirka 40 miljoner doser av Fluvirin influensavirus vaccin
"Vi är glada att erbjuda influensavaccin i USA i förtid denna säsong."
http://www.novartisvaccines.com/newsroom/media-releases/2010/Fluvirin_Press_Release_7_29_10.pdf
http://www.novartisvaccines.com

Ca 48 miljoner doser av influensavaccin inte kunde levereras.
(Från pharmamanufacturing.com) Chiron Corp upptäckte gramnegativa Serratia mikrober i en massa Fluvirin vaccinet som tillverkas i deras engelska fabrik. I september besöktes anläggningen av inspektörer från Storbritanniens FDA motsvarande, Medicines och Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA). De fann att nivåerna av mikrobiell förorening hade ökat sedan mars, och att de nivåer som uppnåddes under 2004 var "flera gånger" högre än de varit under 2002 och 2003. Gram-negativa bakterier hittades i den allmänna anläggningen miljö, i en sterilisering filtrering rum, i bulk och färdiga produkter.
Chiron, kanske övertygad om att föroreningskällan låg i sin uppströms tillverkning informerade FDA och CDC att det skulle kunna uppfylla sina leveransplan, bara för att finna dagar senare att MHRA avbröts anläggningens tillverkning licens. Veckor senare gick FDA inspektörerna att säkerheten för Fluvirin göras vid anläggningen inte kunde garanteras. Ca 48 miljoner doser av influensavaccin, nästan hälften av USA: s leverans, kunde inte sändas. Den 10 december utfärdade FDA Chiron ett varningsbrev.
http://www.pharmamanufacturing.com/articles/2004/187.html

Inventor: Luc Montagnier antal patent: 34
http://www.patentstorm.us/inventors-patents/Luc_Montagnier/706102/1.html


Inventor: Inventor: Robert C. Gallo antal patent: 50
http://www.patentstorm.us/inventors-patents/Robert_C__Gallo/719117/2.html

chiron har 6177 patent
http://www.patentstorm.us/search.html?q=chiron&s.x=12&s.y=8&s=s


AIDS företagsgrupp Aids är ett kemiskt vapen via dödliga mediciner. Illuminati vill minska världens befolkning.
Först två länkar till stenarna i georgia med text ristade i sten som talar om att minska världens befolkning med 90%.
http://eugenicsanddepopulation.blogspot.com/2008/01/georgia-guidestones.html
http://thegeorgiaguidestones.com/as_they_stand.htm
https://www.bionetics.com
http://www.detrick.army.mil
http://curezone.com/forums/fm.asp?i=929109a chimp, discovered by accident in a freezer at Fort Detrick. They knew how to make experiments for sure.
http://www.aids.gov aids.gov
http://www.hhs.gov/aidsawarenessdays
http://www.hivtest.org
http://www.cdc.gov/hiv
http://www3.niaid.nih.gov/topics/HIVAIDS
http://www.iavi.org
http://www.wad.se
http://www.worldaidsday.org
http://www.nat.org.uk
http://www.merck.com
http://www.merck.se
http://www.bms.se
http://www.bms.com
http://www.bms.com/products/Pages/home.aspx
http://www.gsk.com
http://www.banyantreeproject.org
http://www.hhs.gov/aidsawarenessdays/posters/docs/apiaposter_2007.pdf
http://www.hivaktuellt.nu
http://www.treathiv.com
http://www.apositivelife.com
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/aids/view/
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/aids/view
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/video/
flv/generic.html?s=frol02s45eq6b&continuous=1

http://www.poz.com
http://www.blackaidsday.org
http://www.ncsddc.org
http://sis.nlm.nih.gov/hiv/diagnosis.html
http://www.nmac.org/index/news-app/story.187/title.nmac-
honors-national-caribbean-american-hiv-aids-awareness-day

http://www.nnaapc.org
http://www.latinoaids.org
http://www.livethefuture.co.za
http://www.aidsinfo.nih.gov
http://www.hivtest.org/press_files/default.cfm
http://www.aids-alliance.org
http://www.hivtreatmentispower.com
http://www.gilead.com
http://www.gilead.com/products/?theProd=atripla#atripla
http://www.nlaad.org/
http://www.worldaidscampaign.org/
http://www.theglobalfund.org
worldbank.org/aids
http://eca.iaen.org/
http://www.euro.who.int/aids
http://www.who.int/hiv/pub/priorityinterventions/en/index.html
www.who.int/links
http://www.cdc.gov/std/default.htm
http://www.pedaids.org
http://www.i-sis.org.uk/NewstrategyHIVvaccine.php mercks aidsvaccine failed
http://washingtonindependent.com/2593/merck-aids-vaccine-study-failed
http://www.pharmalot.com/2007/09/merck-discontinues-hiv-vaccine-trial
http://web.worldbank.org
http://caaf4kids.org
http://www.angelwish.org/wish/index.php

Drömmen lösning, en Vaccin, ser ut att dröja. Förra året var läkemedelsföretaget Merck på god väg med lovande preparat, men när de kommit så långt attläkemedlen i större omfattning testades på människor, visade de sig vara värre än värdelösa http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3888424.ab mercks aidsvaccin, på svenska
http://www.metro.se/se/article/2008/05/18/15/2317-62/index.xml?print=1 mercks aidsvaccin svenska
http://www.youtube.com/watch?v=mRqXcXolCEs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mQHXsmaxCiQ&feature=related
http://www.barrlabs.com
http://www.highbeam.com/doc/1P2-1037416.html Burroughs Wellcome
http://www.altheal.org/toxicity/aztbiz.htm
http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9A0DE2DF123C
F93BA1575AC0A960948260&sec=health&spon=&pagewanted=all
tbwf azt
http://www.oldamericancentury.org/azt.htm azt etikett
http://www.aegis.com/news/lt/1993/LT930626.htmltbwf azt
http://members.tripod.com/~UrsulaKelly/aids-genocide.html
http://www.u-s-history.com/pages/h2056.html
http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1824545,00.html


Vacciner är ofta avsiktligt giftiga Tänk på alla vaccinationsprogram i fattiga länder. De vacciner som blir över i de rika länderna (för att ingen vill ha dem) skickas till fattiga länder.
Dessutom pågår det massa olika vaccinationsprogam i Afrika som poliovacciner tex. Den som är på plats och ger sprutan är självklart inte elak eller ond på något sätt. Det är bara en sjuksköterna/skötare som vill hjälpa. Samma sak på alla hiv mottagningar som tar blodprover och sånt. Men på vissa ställen, på vissa höga poster, högsta verkställande direktörer och chefer, ansvariga sitter det personer som vet vad som pågår och som är onda. Hela samhället är idag korrumperat av frimurare/freemasons och det gäller hela världen tyvärr.
http://www.vaccinenation.net


Här är mer lite osorterat, fixar sen.
Vad är hiv och aids? Forskare och läkare som offentligt sagt att det inte finns något samband mellan hiv och adis har blivit uteslutna ur viktiga organisationer. De menar även att själva grunden för hur man definierar och kartlägger virus har kringgåtts när det gäller hiv. De menar att hivviruset aldrig har isolerats som en enskild stabil partickel och att det som accepterats som isolationer inte är korrekt genomförda. Googlar man hiv virus foto så får man bla denna träff, en illustration av ett hivvirus. Inte en lista med ca 4000 olika foton på hivvirus vilket man enkelt borde hitta.
http://www.google.se/search?hl=sv&q=hiv+virus+foto&btnG=Google-sökning&meta=
http://sv.wikipedia.org/wiki/HIV också illustrationer, inte riktiga foton på viruset
http://www.youtube.com/watch?v=v5LGqi-8eZg sökt på hiv virus på youtube och fick: datagrafik
http://sesam.se/search/?c=p&q=hiv
virus bildsök på sesam visar en mängd illustraioner och några enstaka bilder som liknar foton. Bläddar man vidare ser man att det som alltid ser lika ut sida efter sida är illustrationerna. Fotona är mer varierande och liknar inte ens illustrationerna!
http://phil.cdc.gov/phil/details.asp?pid=10000
på detta biblioteks sida om foton och illustrationer finns mängder med länkar som alla leder till ett och samma foto. Två om man räknar samma foto som är färglagt med rött och lila.
http://www.avac.org/pdf/primer2/AVH_CH03.pdf här finns en pdf också här med ovan nämnda foto med copyright från The Bobby Goldsmith Foundation http://www.bgf.org.au


https://www.cmsp.com/cmsp/vlbf201/imagesearch/RESULTS
sök på hiv virus och du får många konstiga sökträffar. Många helt orellevanta foton. Plus många foton som är samma foto i olika färger.
http://db2.photoresearchers.com/search?infocus=1
86&function=query&key=hiv+virus&pg=7


http://www.virusmyth.com/aids/data2/slvirusphotos.htm
många foton på viruset här är återanvända bilder i olika färger. Ibland står det även aidsvirus. Aidsvirus?
googla det här: purified or isolated hiv virus evidence particles viral origin


http://www.youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4

Aids upphovsman -Dr. Robert Gallo
Aids ursprung, Willowbrook State School i New York där utprovningen av hepatit vaccinet skedde. Dr Leonard Horowitz som avslöjat aidslögnen utbildar om vacciner Two of Dr. Gallo’s external colleagues, who had worked with him on cell experiments, published in 1987 that the "HIV" sought in AIDS patients’ immune cells based on molecular markers (regenerative protein, export of stress protein from the cells in the form of so-called virus-like cell particles) had been demonstrated especially well after adding hydrocortisone to the cell culture. These data referred to experiments in Dr. Gallo’s laboratory during 1984 when setting up the "HIV" test. Yet Dr. Gallo, who had deliberately kept a secret of this hydrocortisone effect in his publications, had to admit the fact after a reproach at the 1998 press conference of the international World AIDS Congress in Geneva. Dr. Gallo he has been unable to explain to this day why the splitting of host cells is blocked after adding hydrocortisone (as any physician from clinical application knows about hydrocortisone) but the "HIV" reproduced especially well with hydrocortisone present. NO research provides this explanation: unspecific molecular markers, allegedly proof of "HIV" existence, are nothing else than regenerative protein and cellular waste exported from oxidative cells under stress from cells in so-called virus-like cell particles as the byproduct of cell-biology counter-regulation. Thus these markers have nothing to do with "HIV". Where's the HIV? In accepting Gallo's AIDS virus hypothesis, researchers and physicians took for granted that Gallo had isolated a unique retrovirus, HIV, and that the proteins he used to construct the HIV antibody tests came from pure isolates of the virus. Since the announcement of Gallo's discovery of HIV however, a number of scientists have raised serious questions about what have been accepted as HIV isolates. According to their claims, HIV, unlike other viruses, has never been isolated as an independent stable particle

Incarnation Children’s Center ICC -experiment med aidsmediciner på hemlösa barn
http://www.altheal.org/toxicity/house.htm
http://www.altheal.org/toxicity/HIVnegative.htm
http://www.taxtyranny.ca/images/HTML/Aids/Aids9.html
http://www.nypress.com/article-11844-inside-incarnation.html
http://www.newmediaexplorer.org/sepp/2004/07/15/
aids_experiments_on_children_in_new_yorks_incarnation_center_a_human_tragedy.htm
tags: hälsa, LCHF, GI, grönsaker, örter, ört, läkeväxter, gurkmeja, grönt te, viktminskning, bantning, frukt, kött, vetemjöl, medicinska, huskurer, underliv, könssjukdom, förkylning, influensa, svininfluensa, sprutor, WHO, nypon pulver, rosa canina, kalk , effektiv viktminskning, hälsa, alternativ medicin, naturläkemedel, hälsokost, fettsnål kost, fett doktorn, mättat fett, fleromättat fett, smör, grädde, ljus margarin, lättmargarin, Becel, svampinfektion. svamp, candida, candidiasis alcibans, ph balans, basgörande, syratillverkning, syra-bas balans, bota cancer, alternativ behandling, H1N1, vaccin, immunförsvar, bota hiv, hiv aids, hiv-positiva, bög, bög, bisexuell, hiv förnekelse, FDA, aspartam, cancer, E621 , glutamat, smakförstärkare, Parkinsons, demens, gurkmeja, ledvärk, bota artrit, bota artrit, naturläkemedel, läkemedelsindustrin, Glaxo Smithkline, korruption, sockerberoende, diabetes, sockerkänslighet, livsstil förändring, livsstil, kost förändring, kurser, mat, undervikt, övervikt, GI kost, mag-tarmproblem, depression, deprimerad, drogberoende, kostråd, glykemiskt index, ätstörningar, hetsätare, härdat fett, livsmedel, naturliga fetter, fetma, hjärt- och kärlsjukdomar, homeopatiska, alternativ medicin , naturliga kosttillskott, näring, vaccin, frisk, organisk, mat, medicin, bot, rättigheter, frihet, fda, eu, vitaminer, mineraler, stevia, homeopatiska, alternativ medicin, naturliga kosttillskott, näring, Codex Alimentarius, apoteket, aspartam
Startsidan hälsa
Diabetes genombrott! Bota diabetes med capsaicin (från chili peppar) och raw food, vegan kost
Bota värk, reumatism, inflammationer, artros och stelhet med nypon och gurkmeja
Bota cancer
Baka kladdkakor med kikärter
Bota och förebygg inflammationer, influensa, kräksjuka och illamående
Bota förkylning, hosta, halsont, nästäppa
Bota urinvägsinfektion, blåskatarr
Bli av med Candida -förstorad jästsvamp i magen och tarmen. Bli kvitt parasiter i magen och tarmen.
Brännässlor innehåller alla vitaminer och mineraler kroppen behöver, stärker blodet
Bota hjärtbesvär, sänk blodtrycket och kolesterolvärdet, starkare hjärta, förebygg åderförkalkning
Kolloidalt silver -ett alternativt antibiotika som håller ditt immunförsvar starkt
Magnesium och magnesiumbrist
Lugnande och antidepressiva örter, inre harmoni, bättre sömn
Bota depression, få bättre minne, hjärngymnastik
Bota huvudvärk och migrän
Läkande örter med välgörande egenskaper
Nyttig mat, recept, länkar, ortomolekylär medicin,
antioxidanter, fria radikaler,
syrabalans ph värde i kroppen
Länkar till hälsobutiker och alternativ medicin, sund livsstil
Kokosolja -antibakteriell, svampdödande och antivirala egenskaper
Stevia ett naturligt sötningsmedel
Aloevera naturligt läkemedel
Vattenfilter
Att bli fri från HIV
-dekonstruera HIV/AIDS.
Skapa och återställ hälsan
HIV/AIDS Pharma outad: -föredetta ägare till Auschwitz förintelseläger
HIV/AIDS konstruktionen spårad tillbaka till sitt ursprung i Nazist-industrin
HIV/AIDS är baserat på en stor lögn,
över 200 länkar om bedrägeriet
Bota HIV/AIDS, hur man detoxar från giftiga HIV-mediciner, tips om nutrition och hälsosam mat
Chockande fakta om HIV-test kit. Hiv/aids-industrin är en stor bluff. HIV tester bevisar ingenting.
HIV/AIDS är en lögn.
HIV/AIDS -hur tillverkas ett HIV test? Smittkoppor vaccin startade "Aids virus"
HIV mediciner dödar dig,
biverkningar innefattar dödsfall
George Bushs företag
Mobile Oil Corporation
och oljebolaget Chevron
äger patent för HIV-läkemedel
HIV-läkemedlet Truvada
ger farliga biverkningar
HIV-läkemedlet Fuzeon
orsakar lunginflammation
HIV-mediciner funkar
sämre för kvinnor och svarta
Bota manlig eller kvinnlig sterilitet
Underlivsbesvär, besvär med prostata, mensbesvär, åderbråck
Kosmetika, tvål, schampo, må bra
Läppstift, hudkrämer och nagellack kopplas till bröstcancer och ledgångsreumatism.
Metoder att behandla, förebygga och bota ADHD
Schizofreni och sinnessjukdom botas med vitaminer, mineraler och alternativa metoder
Förebygg blindhet och behandla synproblem med naturläkemedel
Bota denguefeber -en frossa/feber i asien och tropikerna
Farliga E-ämnen i kravmärkt mat
naturläkemedel, alternativ medicin och homeopatisk terapi hotade av nya lagar
Aktuella händelser, föredrag mm
-hjälp mig att sprida ordet
Om mig, kontakt