förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
      Carl Grindes webbsida     

Mänskliga rättigheter, yttrande frihet, religiös frihet, tankefrihet

Stora internationella företag trampar på mänskliga rättigheter


Text: Carl Grinde Datum: 30 Augusti 2011
Uppdaterad 28 September 2015Mänskliga rättigheter
Den mest hängivna människorättsaktivist jag vet om är Jesus Kristus. Jag beundrar och dyrkar honom. Han står för medmänsklighet, rättfärdighet, kärlek och värme. Han ungicks med utstötta, hjälpte de fattiga och sjuka. Han utmanade myndigheterna. Han är min hjälte, min frälsare och jag vill följa honom.
Jag tror att han är Guds son, att han uppstod från döden och att han lever i dag. Han är Messias som kom för att vara ett föredöme för oss.

Att synda anses som en mänsklig rättighet idag
Väldigt mycket som vi anser vara mänskliga rättigheter idag är inte OK inför Gud. Om man tänker på det, som kristen är det inte en mänsklig rättighet att synda. Även om resten av världen gör det så ska vi inte också göra det.

Globalisering och hänsynslös rovdrift George Bush & co
Världen idag är så full av ondska, lögner, konspiration och korruption. Stora företag styr världen. De mänskliga rättigheterna föraktas.
Även om de gör vissa goda gärningar känns det som om de stora människorätts organisationerna styrs av den globala skuggregering på något sätt. FN Förenta nationerna är definitivt kontrollerat av den onda styrande eliten.
Jag tycker det är viktigt att tala om vad det är som orsakar så mycket ondska, lidande, tortyr, krig i världen. Om du ser på Kina och dess systematiska tortyr och avrättningar av civila tycker jag det är uppenbart att det är de globala företagen som ligger bakom. De lägger sina fabriker och produktion i Kina eftersom lönerna är extremt låga. Miljontals människor lever som slavar i de Kinesiska fabrikerna. Om de försöker att organisera sig för att få bättre löner, blir de dödade omedelbart och dessa modiga människor som vågar protestera mot fabriksägarna blir falskt exponerade som brottslingar och dödade.
Den kinesiska regeringen tar hand om detta. Regeringen i Kina och stora amerikanska (ledande internationella) varumärken är i samma lag. Företagen mutar regeringstjänstemän för att vara lojala mot dem.
Företagen får enorma vinster på grund av de låga lönerna i Kina.
Allt prat om kinesiska marknaden vs den amerikanska marknaden och vilken som är starkast är skitsnack. Det är samma marknad. Det är den Rothschilds globala företag och sammarbetspartners bakom det hela.
Jag står för religionsfrihet men jag stöder inte RFID mikrochips systemet. Jag anser att det är förtryckande och ont. Men visst, vill du ha RFID i din hand så gör det. Jag kommer inte att stoppa dig. No brain - no pain.

Yes to a clean environment. Think long term and say no to uranium mining


New uranium mine about to start outside Ostersund, my hometown.


of uranium you can make nuclear weapons, the most harmful thing that is
(From nyteknik.se)
One should not forget that nuclear power is dangerous and its waste. A Swedish reactor produces annually over 200 kg of plutonium. That's enough for 40 atomic bombs.
http://www.nyteknik.se/asikter/debatt/article507015.ece

Media hides the link between nuclear power and nuclear weapons
(From miljomagasinet.se) Stakeholders in the nuclear industry, SKB, Vattenfall and others have been very successful in recent decades managed to hide the strong link between nuclear power and nuclear weapons
http://www.miljomagasinet.se/artiklar
/100421-karnkraft-sprider-karnvapen.html


photos of atomic bomb victims .. Well the uranium is not supposed to be used to make nuclear weapons, only to produce electricity. .. How do we know? The governmental authorities of Berg or Östersund will hardly be able to take part in deciding something like that. What would they say? -Yes okay then you may start uranium mining here but promise that it will not be used to make weapons?
This is so sick. Why does media not help us and warn us about the war industry and how these gentlemen think, who they are?
Who are the companies that manufactures nuclear bombs? I don´t know a single one, nor who the owners are.
http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_bombings_of_Hiroshima_and_Nagasaki
http://my.opera.com/quentinscrisp/blog/2007/08/06/black-rain
http://www.xiongdudu.com/image/Hiroshima_Victims/5
http://www.m-schmid.com/nuke/first_bomb.html
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Atom_Bomb_victim.JPEG

tags: Jesus, Jesus Kristus, Gud, skapare, skapelsetro, skapelse, bibleln, kristen tro, kristen, kyrka, religion, hopp, gudstro, jorden, naturen, ekosystem, planeten, planet, natur
Startsidan kultur
Vackra utflyktsmål i Jämtland. Upplev stillhet, natur, skog, bygd och landskap.
Gör en egen hängmatta och en uteplats.
Snickra egna möbler
Vacker arkitektur och inredning, husbåtar, trädhus mm.
Bara för kul, humor, hängande sängar, bilder på kakor, glass, bakverk etc
Må bra, raw food, fruktjuicer, doftljus, hudvård, välbefinnande
Jakt och fiske butiker, återförsäljare, klubbar och föreningar, myndigheter
Byggnadsvård -klassiska tekniker och material
Bygga hus, villa, torp, lantgård, växthus, badtunna, friggebodar, timmerhus, bastu
Friluftsliv, fjällvandring, kanot, kajak, längdskidåkning, skogsäventyr, bo på landet
Inredning, design
Foto
Film
Musik
Konst
Mänskliga rättigheter, tankefrihet
Konfektyr, bakverk, glass
Mat och dryck
Kollektivtrafik, samåkning
Semester, resor
Hästar, ridning
Om mig, kontakt