förnybar energi     tech     oberoende nyheter     tro på Gud     hälsa     kultur     trädgård     den nya världsordningen  
      Carl Grindes webbsida     

HIV/AIDS konstruktionen spårad tillbaka till sitt ursprung i Nazist-industrin

I.G. Farben var det mäktiga bolag som ägde Auschwitz koncentrationsläger, dödsläger under den tyska nazistiska förintelsen på 1930- och 1940-talet. I.G. Farben var en sammanslagning av Bayer, BASF, AGFA, Hoechst, och några fler företag. De gjorde syntetiskt gummi, kemikalier, krigsutrustning och Cyklon B-gas för att döda judar, polacker, zigenare, ryssar, bögar, lesbiska och fritänkande människor. Även kristna, Jehovas vittnen, kommunister och handikappade dödades.


Text: Carl Grinde Datum: 1 November 2012
Även återgiven text från länkade sidor
Uppdaterad 1 November 2012Spansk version Portugisisk version Grekisk version Holländsk version


Det nazistiska IG Farben bakom vad som kallas hiv aids
Efter andra världskriget och Nürnbergrättegången upphörde inte IG Farben att existera. Kemijätten IG Farben delades upp och rekostruerade sina ursprungliga bolag som fortsatte sin företagsverksamhet på 50-talet och gör så än idag.
Bayer var en del av IG Farben -Bayer Diagnostics godkänns av FDA för första helautomatiserade HIV antikroppstest.
http://www.prnewswire.com/news-releases/bayer-diagnostics
-receives-fda-approval-for-first-fully-automated-human
-immunodeficiency-virus-hiv-antibody-test-56215117.html


I.G. Farben > Hoechst > Aventis > Sanofi Aventis > Sanofi Pasteur
En av IG Farbens nazi företag var Hoechst. Detta bolag blev senare Aventis. Aventis blev senare Sanofi Aventis som senare blev Sanofi Pasteur.Fransk version Spansk version Portugisisk version


Hoechst AG
Hoechst AG var en tyskt bio kemiskt företag som blev Aventis Deutschland efter sammanslagningen med Frankrikes Rhône-Poulenc SA 1999. Med det nya bolagets 2004 samgående med Sanofi-Synthélabo blev det ett dotterbolag till den resulterande Sanofi-Aventis läkemedel grupp. År 1916 var Hoechst AG en av grundarna av IG Farben, ett tryck grupp av Tysklands kemiska industrin att skaffa industrimakt under och efter första världskriget År 1925 vände IG Farben från en påtryckningsgrupp i den välkända konglomerat. 1951 - Hoechst AG åter grundas på December 7 i Frankfurt när IG Farben delades upp i sina grundare bolag. Den ursprungliga kapitaliseringen av bolaget var 100.000 D-mark. 1999 (December 7) - Hoechst och Rhône-Poulenc Settle Federal avgifter Trade Commission att sammanslagningen skulle bryta USA: s konkurrenslagar, 1999 - Aventis bildades när Hoechst AG fusionerades med Rhône-Poulenc SA Det sammanslagna bolaget har sitt huvudkontor i Strasbourg, östra Frankrike. Som en del av sammanslagningen, företaget delades många av sina industriföretag i Celanese, som blev ett självständigt bolag igen (t.ex. Engineering Polymers verksamhet Ticona). 2005 - Företaget blev ett helägt dotterbolag till Sanofi-Aventis (numera Sanofi).
http://en.wikipedia.org/wiki/Hoechst_AG
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/hoechst-a-g-history
http://www.amazon.com/Inside-IG-Farben-Hoechst-During/dp/052117838X#reader_052117838X

HIV Upptäckten kom från Pasteur institutet
http://www.pasteur.fr/ip/easysite/francoise-barre-sinoussi-and-luc-montagnier
http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/2008/barre-sinoussi-lecture.html#

Pasteurinstitutet är en industriell partner med Sanofi Aventis.
Jag litar inte dessa företag eller vad de säger, eftersom de arbetar tillsammans med nazistiska företag. Jag och många andra anser att hiv / aids är en lögn och en falsk konstruktion. Det finns inget HIV-virus. HIV läkarbesök orsakar vad de kallar aids. Hiv/aids är en lögn och en bluff!
HIV-mediciner innehåller farliga kemikalier och är giftiga, dödliga.

Så forskarna bakom det vi kallar HIV är industriella partners med företag med nazistiskt ursprung.

IG Farben tyska nazisternas förintelse på 1930-talet och 1940-talet > Hoechst > Aventis > idag Sanofi Aventis

Ok så vad är det om Sanofi Aventis?

Pasteurinstitutet är en industriell partner med Sanofi Aventis (fd Hoechst del av IG Farben som ägs Auschwitz koncentrationsläger dödsläger)

Jaha ok, men idag har Sanofi Aventis inga koncentrationsläger dödsläger i Auschwitz. Nej de har de inte. Men HIV mediciner som säljs globalt är ett direkt resultat av upptäckten av "HIV-virus", som "upptäcktes" av Pasteurinstitutet, industriell partner till Sanofi Aventis tidigare Hoechst förr ägt av IG Farben i den tyska nazistiska förintelsen på 1930-talet och 1940-talet. De hade koncentrationsläger slavarbete, gjort enorma vinster och gasade miljontals oskyldiga människor till döds. Upptäckten av HIV är ett bedrägeri. Det är en bluff och en stor lögn. Det finns ingen HIV-viruset. Men eftersom så många tror på HIV-viruset finns en stor efterfrågan på hiv-läkemedel. HIV läkemedel är extremt giftigt och de flesta av dem säger i bipacksedeln att de kan döda den person som tar det.

HIV-läkemedel dödar, det är ett faktum som anges av tillverkarna själva
Som entreprenör och tillverkare av medicin du vill maximera säljer och vinst. Du skriver inte dåliga saker om din egen produkt om det inte är absolut nödvändigt. De flesta av HIV mediciner säger i bipacksedeln att de kan döda den person som tar det. Det är sant att hiv mediciner dödar.Spansk version Fransk version Portugese version


PDF from 1998 oxfordjournals.org Zidovudine -AZT lab report
Bidragsstöd: Hoechst, Bayer (två nu bevisade NAZI företag.)

Copyright 1999 by the Infectious Diseases Society of America. All rights reserved.

Antiviral aktivitet av humant immunbristvirus typ 1-specifik Nonnucleoside omvänt transkriptas HBY 097 ensamt och i kombination med Zidovudine i en fas II-studie

Mottaget 18 juni 1998, reviderad 21 September 1998.
Bidragsstöd: Hoechst Marion Roussel och Bayer AG. 1 Närvarande tillhörighet: GlaxoWellcome forskning och utveckling, klinisk virologi, Stevenage, Storbritannien.
http://jid.oxfordjournals.org/content/179/3/709.full.pdf

Öppna PDFen och tryck Ctrl F och skriv Hoechst och tryck enter och du hittar det. Både Hoechst och Bayer var en del av IG Farben kartellen som ägde den nazistiska koncentrationslägret dödslägret Auschwitz i Hitlers Tyskland på 1940-talet. Vilka mer bevis behöver vi för att förstå vad syftet med dessa företag är? Hur många dog och dör fortfarande av AZT? De säljs fortfarande. Detta är ett tungt vägande bevis på vad hiv/aids är. Det är en nazistisk konstruktion och ett medvetet kemiskt brott/mord via medicinerna.
http://www.wollheim-memorial.de/en/nachfolgefirmen_en Historia -förintelsen, IG Farben och Hoechst.


-----------------------------------------------------------------------------


AZTs godkännande och prövning: Försökspersonerna fick blodtransfusioner.
http://www.rethinkingaids.com/gallorebuttal/Farber-Gallo-32.html

AZT är giftigt
http://www.rethinkingaids.com/quotes/azt.html
Google results: azt is toxic hiv side effects aids timeline harmful


Här är mina 10 sidor om vad hiv/aids verkligen är
Om du är ny till nytänkande hiv / aids, eller inte tänka alls det är naturligtvis stort dilemma om du har en positiv HIV diagnostisera. Även om propagandan nu (2012) säger att HIV läkemedel är bättre än tidigare, mildare, mindre skadlig etc, skulle jag ecourage dig att läsa bipacksedeln, allt det, innan du överväga att starta med något som produceras av Gilead Sciences, GlaxoSmithKline , Merck MSD, Pfizer, Abott laboratorier, Bristol Myers Squibb, Roche etc. Kräv att de ger dig bipacksedeln för HIV-läkemedel och om du läser det helt kommer du förmodligen att se att allt vad de säger om säkerheten av läkemedlet är inte sant. Det finns inga säkra HIV-läkemedel. Och det finns inga homosexuella vänliga HIV-läkemedel. De dödar alla, långsamt.
Jag har inte bristande respekt för människor som arbetar inom sjukvården. Jag tror att de bara försöker göra sitt jobb, de flesta av dem iallafall. De har ingen rationell anledning att ifrågasätta verkligheten av HIV-viruset eftersom ingen har visat dem denna information. De har fel information. Samtidigt anser jag läkemedelsindustrin är korrupt. Sjukhuset är en sak. Läkemedelstillverkaren är en annan. Även om de flesta som arbetar på sjukhus är goda människor, sjuksköterskor till exempel, är jag medveten om Frimurar sällskapen Illuminati som är också närvarande på våra vård officiella vårdcentraler. Jag respektar inte Frimurarna och vad de gör, det är ondska.
Om du har en positiv HIV diagnos, skulle jag uppmuntra dig att kliva ur den. Och lämna den. Var också medveten om mindcontrol nano hjärnimplantat.
Försök att se till att du har har kontroll över ditt eget sinne.
hivaids9.html
hivaids.html
hivaids2.html
hivaids3.html
hivaids4.html
hivaids5.html
hivaids6.html
hivaids7.html
hivaids8.html
hivaids10.htmlI.G. Farben > Hoechst > Aventis > Sanofi Aventis > Sanofi Pasteur

Välkommen till Aventis Pharma Limited in India
http://www.aventispharmaindia.com/l/pw/en/index.jsp

Sanofi-Aventis Deutschland GmbH
Industriepark Höchst
65926 Frankfurt am Main Germany
Tel. +4969305-80710
(Från bionity.com) Sanofi-aventis är ett ledande globalt läkemedelsföretag som upptäcker, utvecklar och distribuerar terapeutiska lösningar för att förbättra livet för alla. Sanofi-aventis är börsnoterat i Paris och i New York. Sanofi Pasteur, sanofi-aventis-koncernens, som mer än en miljard vaccindoser 2006, vilket gör det möjligt att vaccinera mer än 500 miljoner människor över hela världen. En världsledande inom vaccinindustrin erbjuder Sanofi Pasteur det bredaste utbudet av vaccin som skyddar mot 20 infektionssjukdomar. Bolagets arv, att skapa vaccin som skyddar liv, går tillbaka mer än ett århundrade. Sanofi Pasteur är det största företaget helt ägnas åt vacciner. Varje dag investerar företaget mer än 1 miljon euro i forskning och utveckling. En av världens ledande läkemedelsföretag och nummer 1 i Europa.
http://www.bionity.com/en/companies/16180/sanofi-aventis-deutschland-gmbh.html

AVENTIS PHARMA DEUTSCHLAND GMBH, A COMPANY OF THE SANOFI-AVENTIS GROUP
http://www.ist-world.org/OrgUnitDetails.aspx?OrgUnitId=b1ded16282234d8
9aaf1c8e8581bbe09&SourceDatabaseId=7cff9226e582440894200b751bab883f


Sanofi Germany Deutschland
http://www.sanofi.de/l/de/de/index.jsp

Sanofi-aventis byter namn till Zentiva
Detta gör det ännu svårare för oss att följa och hålla reda på vem de egentligen är.
http://www.zentiva.com/media-centre/press-releases/pages/press
-release-detail.aspx?ItemId=6

Sanofi-Aventis har skapat det tredje största generiska bolaget i Europa genom att marknadsföra sin generiska verksamhet under namnet Zentiva.
http://www.pharmatimes.com/article/11-04-05/Sanofi-Aventis_re-brands_generics_business_as_Zentiva.aspx

Välkommen till sanofi-aventis gruppen
http://www.sanofi-aventis.co.za/l/za/en/index.jsp
http://www.sanofi-aventis.in/l/in/en/index.jsp
http://www.ne.se/sanofi-aventis-group
http://www.sanofi.se/l/se/sv/layout.jsp?cnt=2263CBF0
-329B-4DC4-BDBA-409E727D5937

http://www.bionity.com/en/companies/16137/sanofi-aventis-groupe.html
http://www.reuters.com/article/2009/07/31/us-
dealtalk-sanofi-idUSTRE56U62I20090731


Sanofipasteur
http://www.spmsd.de
http://www.sanofipasteur.us
http://www.sanofipasteur.com

Sanofi Pasteur MSD
Sanofi Pasteur MSD är SNC ett samarbete mellan Merck & Co Inc., och Sanofi Pasteur SA våra aktieägare är: Merck, Sanofi Pasteur
http://www.spmsd.com/home.htm

1887 grundade Louis Pasteur Pasteur institutet i Paris.
http://www.spmsd.de/das-unternehmen/unternehmenshistorie


Truvada är från och med nu, 2012 godkänd även för hiv-negativa människor att ta som ett förebyggande mot HIV! Det är hemskt, medicinen dödar!

"Nu, för första gången, kan vuxna som inte har HIV men löper risk att smittas ta en medicin för att minska risken för sexuell överföring av viruset."


Spanish version French version Portugese version

Truvada tillverkas av Gilead.
Biverkningar: "nya eller förvärrade njurproblem benskörhet (osteopeni), vilket kan leda till frakturer, inflammation, diarré, yrsel, illamående, huvudvärk, trötthet, onormala drömmar, sömnproblem, utslag, depression, förändringar i fördelningen av kroppsfett, magen (buken) smärta, huvudvärk, minskad en uppbyggnad av syra i blodet (mjölksyraacidos), vikt, allvarliga leverproblem (levertoxicitet), med leverförstoring (hepatomegali), och fett i levern (steatos) . Symtom på leverproblem inkluderar din hud eller ögonvitor gulna (gulsot), mörkfärgad urin, ljus avföring, aptitlöshet, illamående och / eller smärta i nedre magen. I vissa fall är dessa allvarliga villkor har lett till döden. "
Citat från www.truvada.com
http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm311821.htm
http://www.truvada.com
http://www.gilead.com/products
http://www.gilead.com/pr_933190157

George W. Bush: "Vi bekämpar onsdka."
Vi måste riva ner en annan konstruktion. Det är den officiella sanningen som säger att USA oftast är en bra osjälvisk hjälte som gör saker bara för den goda sakens skull: "USA räddade oss från Hitler." Jo, när Hitler var borta tvekade inte den amerikanska regeringen att rädda hans grymma nazister och anställa dem. Det är de stora företagen som styr världen.
Gännande av giftiga HIV-läkemedel kommer från Food and Drug Administration i USA. De statliga myndigheterna i USA godkänner oavsett vad globaliseringsföretagen vill att de ska godkänna. De är korrupta. Det är inte regeringen i USA som har den största makten. Den största makten har företagen och den styrande eliten. De sätter agendan.

Sanofi Pasteur i Frankrike
http://www.sanofi.fr/l/fr/fr/index.jsp

Sanofi och Pasteurinstitutet skapade Sanofi priset
Sanofi et l’Institut Pasteur annoncent aujourd’hui la création des Prix Sanofi – Institut Pasteur pour encourager l’excellence scientifique au service de la santé.
http://www.pasteur.fr/ip/easysite/pasteur/fr/presse/
communiques-de-presse/2012/prix-sanofi-pasteur


industriella partners (Sanofi Pasteur, Sanofi Aventis,..)
Implements scientific contacts with industrial partners (Sanofi Pasteur, Sanofi Aventis, Bio rad, Cerba, Danone) Vis-à-vis des partenaires industriels Met en place des contacts scientifiques avec les partenaires industriels privilégiés (Sanofi Pasteur, Sanofi Aventis, BioRad, Pasteur Cerba, Danone)
http://www.pasteur.fr/ip/easysite/pasteur/fr/relations-industrielles/direction-des-applications-de-la-recherche-et-des-relations-industrielles/coordination-scientifique

Département Pharmacovigilance Sanofi-Synthelabo
Département Pharmacovigilance Sanofi-Synthelabo Recherche 1, avenue Pierre Brossolette 91385 Chilly Mazarin Cedex
http://www.pasteur.fr/ip/easysite/pasteur/fr/recherche/departements
-scientifiques/infection-et-epidemiologie/unites-et-groupes/
epidemiologie-des-maladies-emergentes/enseignement/
essais-cliniques-et-maladies-infectieuses-et-tropicales


Här är några mer giftiga kemikalier från Pasteur och Sanofi (vänner med Aventis, tidigare Hoechst -I.G. Farben)

Våra vacciner: en historia av innovation
http://www.sanofipasteur.com/index.jsp?codeRubrique=14&lang=EN

Teriflunomide Patent
Förvärvare: Sanofi
Föreliggande uppfinning hänför sig till farmaceutiska kompositioner innefattande (Z)-2-cyano-3-hydroxi-but-2-ensyra-(4'-trifluormetylfenyl)-amid, allmänt känd som Teriflunomide, liksom ett förfarande för framställning av samma, metoder för användning av sådana kompositioner för att behandla patienter som lider av autoimmuna sjukdomar i synnerhet systemisk lupus erythematosus eller kronisk transplantat-mot-värd-sjukdom eller multipel skleros eller reumatoid artrit.
http://www.patentstorm.us/applications/20120172427/description.html

AUBAGIO Teriflunomide
VARNING Hepatotoxicitet och risk för teratogenicitet
Hepatotoxicitet

Allvarlig leverskada med dödlig leversvikt har rapporterats hos patienter som behandlats med leflunomid, som är indicerat för reumatoid artrit. En liknande risk kan förväntas för teriflunomide eftersom rekommenderade doser teriflunomide och leflunomid resulterar i ett liknande utbud av plasmakoncentrationen av teriflunomide. Samtidig användning av AUBAGIO med andra potentiellt levertoxiska läkemedel kan öka risken för allvarlig leverskada. Skaffa transaminaser och bilirubin nivåer inom 6 månader före initiering av AUBAGIO terapi. Övervaka ALAT-nivåer minst månadsvis i sex månader efter start AUBAGIO [se VARNINGAR OCH FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER]. Om läkemedelsinducerad leverskada misstänks, avsluta AUBAGIO och starta ett påskyndat avskaffande förfarande med kolestyramin eller aktivt kol [se VARNINGAR OCH FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER]. AUBAGIO är kontraindicerat hos patienter med kraftigt nedsatt leverfunktion [se Kontraindikationer]. Patienter med befintlig leversjukdom kan ha en ökad risk att utveckla förhöjda serumtransaminaser när du tar AUBAGIO. Risk för Teratogenicitet Baserat på djurdata kan AUBAGIO orsaka stora fosterskador vid användning under graviditet. Graviditet måste uteslutas innan AUBAGIO. Benmärg Effekter / immunosuppression Potential / Infektioner vita blodkroppar (WBC) minskar risken för infektioner informera patienterna om att de kan utveckla en sänkning av de vita blodkroppar och att deras blodvärden kommer att kontrolleras innan AUBAGIO. Informera patienterna om att de kan vara mer benägna att få infektioner när du tar AUBAGIO och att de ska kontakta sin läkare om de utvecklar symtom på infektion, speciellt i samband med feber.
http://www.rxlist.com/aubagio-drug.htm

Förteckningar över återkallade vacciner
http://www.whale.to/v/withdrawn.html
http://www.whale.to/vaccine/mmr15.html
http://www.usamma.army.mil/assets/apps/nala_qaweb/
nala_determine_path.cfm?message_type=vaccine&search_method=ALL


Boka: plutonium Files: USA: s Secret medicinska experiment i det kalla kriget
Eileen Welsome (författare)

http://www.amazon.com/The-Plutonium-Files-Americas
-Experiments/dp/product-description/0385319541


Bok: Nazi Nexus: USA: s finansiella snslutningar till Hitlers förintelse
http://www.amazon.com/Nazi-Nexus-Corporate-Connections-Holocaust/dp/0914153099/ref=pd_rhf_dp_s_cp_1

Bok: Medicisnkt Apartheid:
Medicinsk Apartheid: Den mörka historien av medicinska experiment på svart amerikaner från kolonialtiden tills idag.
http://www.amazon.com/Medical-Apartheid-Experimentation
-Americans-Colonial/dp/076791547X/ref=pd_rhf_dp_s_cp_50


Bok: Bad Blood: The Tuskegee Syfilis Experiment, nya och utökade upplagan
http://www.amazon.com/Bad-Blood-Tuskegee-Syphilis-Experiment
/dp/0029166764/ref=pd_rhf_dp_s_cp_3


Aventis, Bayer, WWII & Auschwitz
Under första världskriget hade Bayer ett nära samarbete med andra tyska kemiföretag, inklusive BASF och Hoechst (nu en del av Sanofi). Detta förhållande ledde till 1925 med sammanslagningen av dessa företag, liksom Agfa, och andra, i 1925 bilda IG Farben Trust. [8] Auschwitz var det största massavrättningar fabrik i mänsklighetens historia. Men få människor är medvetna om att Auschwitz var en 100% dotterbolag till IG Farben. Den 14 april 1941, i Ludwigshafen, Otto Armbrust, IG Farben styrelseledamot ansvarar för Auschwitz-projektet, uppges kollegor i "vår nya vänskap med SS är en välsignelse Vi har bestämt alla åtgärder som integrerar koncentrationslägren till förmån. vårt företag. " Tusentals fångar dog under mänskliga experiment, drog-och testning av vaccin. Innan longtime Bayer anställd och SS Auschwitz doktor Helmut Vetter avrättades för att administrera dödliga infektioner, skrev han till sina chefer vid Bayer huvudkontor: "Jag har kastat mig i mitt arbete helhjärtat Speciellt när jag har möjlighet att testa våra nya preparat jag känner.. som jag är i paradiset. " Efter andra världskriget försökte IG Farben att skaka sin avskyvärda bild genom omstruktureringar och byta namn. Så stor har deras framgång att allmänheten inte har någon aning om att det många män som är ansvariga för dessa grymheter, kunde fortsätta sitt arbete även efter kollapsen av den nazistiska regimen. Nämligen en medicinsk paradigm som bygger nästan uteslutande mycket giftiga läkemedel. Sådana män var i kontroll över de stora kemiska och farmaceutiska företag, både bra före och efter Hitler. Nürnberg Tribunal dömts 24 IG Farben styrelseledamöter och chefer utifrån massmord, slaveri och andra brott. Otroligt, hade de flesta av dem släppts av 1951 och fortsatte att samråda med tyska företag. Nürnberg domstol upplöste IG Farben i Bayer, Hoechst och BASF, varje företag 20 gånger så stor som IG Farben 1944. I nästan tre decennier efter andra världskriget, fyllde BASF, Bayer och Hoechst (Aventis) deras högsta läge, styrelseordförande, med tidigare medlemmar av den nazistiska regimen.
http://www.sourcewatch.org/index.php/Sanofi

Bayer AIDS
Skulle du anförtro detta företag med din kropp? Se nästa länk efter detta vad de har gjort. De säger i artikeln att Bayer sålde hiv infekterat blod. Jag tror det var en kemisk gift i blodet, eller cancerceller eller liknande. HIV-viruset är inte verkligt. Men de vet hur man dödar människor ändå, säkert.
http://www.bayer.com/en/aids.aspx

Giftiga blodplasma produkter som säljs av Bayer.
Hiv Aids är ett medvetet folkmord. De sätter in en blandning av olika dödliga bakterier, cancerceller, etc i människor då och då. (Från pharmalot.com) En skandal över förorenade blodprodukter plasma som skapade rubriker med jämna mellanrum under de senaste tio åren har äntligen avgjorts. Även Bayer och tre andra företag, som bär skulden för att smitta blödarsjuka med HIV i nästan två dussin länder, var ganska ovilliga att offentliggöra någon resolution tills en aktivist grupp i Europa avslöjade affären. "Det är särskilt tragiskt att hiv-viruset sändes av just terapier som revolutionerat kvaliteten och längden på den förväntade livslängden för hemofilipatienter, vid en tidpunkt då det var okänt att det hade kommit in i blodtillförseln. Bayer har uttryckt djup sorg de infekterade blödarsjuka om effekterna av denna situation och genom årtiondena har deltagit i arbetet med att stödja hemofili samhället. "
http://www.pharmalot.com/2011/01/bayer-settles-lawsuits-over-tainted-blood-plasma

Hiv Aids är en gåva från de kemiska jättarna
(Från ahrp.org) En granskning Bayers interna bolagshandlingar av The New York Times avslöjar att bolaget bedriver tvivelaktiga, troligen kriminell marknadsföring. Dokumenten avslöjar att Bayer fortsatte att sälja förorenad blodplasma vilklet orsakade tusentals blödarsjuka patienter att smittas med aids. Bolaget fortsatte att sälja smittat blod i Asien i över ett år när den redan hade infört en säkrare, uppvärmd version blodplasma i USA och Europa i februari 1984. De handlingar som granskats av Times styrker okontrollerad korruption av en läkemedels jätte. Enligt The Times, register tyder anledningen till att man fortsätta att sälja en AIDS smittat blod produkt, på att man ville bli av med lager och "företaget hoppades att bevara vinstmarginalen från flera stora fastprisavtal. "Detta tidigare outforskade fall visar hur branschens lögner och brott är mörkade av tjänstemän vid Food and Drug Administration. The Times rapporterar att år 1985 FDA: s Dr Harry Meyer villigt hjälpte Bayer dölja "en av de värsta narkotikarelaterade medicinska katastrofer i historien." Meyer föreslog att frågan bör "lösas tyst" utan att varna kongressen, det medicinska samfundet och allmänheten." Denna korrupta kultur fortsätter att råda i FDA. Fallet visar också Bayers ras elitism. Dess dödliga handelspolitik negligerar människoliv. Mamman till en 22-årig HEMOFILIKER som dödades av Bayers förgiftade produkt i Hongkong uttryckte det så här: "de inte bryr sig om livet i Asien Det var rasdiskriminering.." För närvarande försöker Bayer - genom sitt dotterbolag, Bayer CropScience - att sätta press på Naturvårdsverket i ett försök att sänka standarderna för bekämpningsmedel -föroreningar. Bayer har genomfört oetiska experiment på människor med bekämpningsmedel och vill att EPA ska acceptera data från dessa försök. Karaktären och syftet med sådana helt icke-terapeutiska experiment bryter mot Nürnberg-koden som antogs 1947 som skapades för att skydda människor från potentiellt dödliga, icke-medicinska experiment.
http://www.ahrp.org/infomail/0503/22.php

Voriconazole antifungal, anti candida andra namn: VFEND
http://aidsinfo.nih.gov/drugs/475/voriconazole/0/professional

Voriconazole
http://www.fda.gov/ForConsumers/ByAudience/ForPatient
Advocates/HIVandAIDSActivities/ucm125029.htm


VFEND Pfizer Inc
http://www.pfizer.com/products/rx/rx_product_vfend.jsp

HIV behandlingar katalog az mediciner Ta dem inte!
http://www.aidsmap.com/Voriconazole-iVfendi/page/1731381


Nazi death camps Nazi death camps Nazi death camps

tags: ebola, pandemi, smitta, vaccination, Halliburton, monsanto, isis, is, islamiska staten, syrien, usa, amerika, obama, Edward Snowden, prism, health, link, OpenID, vault, health vault, microsoft, VeriChip, corp, steel vault, digital angel, verayo, verimed , veripay, facebook, privacy, konto, safe, secure, säkerhet, personlig, id, framtid, internet, webb, open, source, ip, verizon, verifon, cyber, pass, nationellt id, kort, medicin, virus, H1N1, AH1N1, hiv, aids, hiv förnekelse, hiv förnekare, aids förnekelse, denialism, positiv, ARV, terapi, giftig, vaccin, nano, chemtrails, väder, vapen, haarp, haarp, geo engineering, klimatförändring, fake, global uppvärmning, bedrägeri, korruption, medicinsk, sjukvård, obama care, implantat, implanterbar, mikrochip, VeriChip, biometriska, nattklubb, nattliv, Coca Cola village, RFID, Coca Cola, party, guide, Baja beach, klubb, Bar Soba, Glasgow, Rotterdam, Holland, Nederländerna, Skottland, Frankrike, kändis, VIP, piercing, mod, kropp, elektroniskt, tatuering, bög, gay, lesbisk, lesbian, bisexuell, strand, beach, Mykonos, Sitges, Paris, iPass, paypal, veri chip, kontantlöst, kontanter, digitalt, värld, nytt, valuta, globalt, amero, dollar, euro, kris, ekonomisk, kollaps, end the fed, federal reserverve, guld, standard , plånbok, pengar, plastkort, freedom pay, frihet, rättigheter, fri, fascist, fascism, all seeing eye, ny världsordning, systemet, globalt, värld, samhälle, terrorism, terrorist, skräck, polis, statligt, totalitär, Aaron Russo, freedom to fascism, 1984, illuminati, satan, satanism, satanic, 666, vilddjurets märke, hand, arm, panna, uppenbarelse, bibel, profetia, luciferian, KKK, Georgia Guide stones, Frimurare, freemason, masonic, tempel, riddare, USA, Sir Evelyn de Rothschild, Evelyn Rothschild, Evelyn, Rothschild, mellon, kuhn, cohen, Loeb, Osborne, Thyssen Reuter, Ivanhoe, morgan, jaga, DuPont, Warburg, Oppenheimer, Shiff, windsor, apelsin, Nassau, carnegie, george bush, clinton, hillary, heinz, Kellog, bond, bundy, elit, maffia, Raytheon, KBr, XE, General Electric, positiveidcorp, verichipcorp, healthlink, krig, krig, fema, Bima, nazi, globalism, WW3, WWIII, världskrig 3, pentagon, inside jobb, false flag, fema camps, september 11, 911, konspiration, teori, hoax, debunked, popular mechanics, myth busters, CNN, FOX, ABC, Reuters, mindcontrol, new age, 2045, avatar, human, humanity plus, transhuman, transhumanism, android, 2012, maitreya, beast, anonymous, we are change, occupy, cia, fbi, nobel prize, receptor, cara, platform, federation, united states, antikrist, Jesus, Gud, himmel, helvete, yttersta dagarna, end times, slutet, domedagen, frälsning, kristen, tro, kyrka, gospel, sanning, text, mening, Carl Grinde, blogg, carlg.org, lanksamling.se, Jesus, kyrka
Vaccin emot konspirationsteorier
Nu är det här!
Stockholm "lastbils attacken" 7 April 2017 är en black operation, false flag psy-op och media event.
Hedniskt Valborgsfirande.
Baals tempelingång replika rest i London och New York.
London Westminster Abbey terrorattacken 2017 - en falsk mediahändelse.
Orlando massakern är en media lögn/psy-op
Bryssel attacken medialögn psyop false flag operation.
Paris attacken false flag exponerad. ISIS är fejk.
Islamiska Staten ISIS, IS, ISIL och kriget i Syrien
Ebola psykologisk krigsföring exponerad. Ebola vaccin ZMapp odlad i tobaks plantor.
Lögnen om Germanwings flygkraschen i Franska Alperna och andra media psy-ops
Kolonial nersmältning. Rise of E-merica. Årets PSY-OP i real tid för att förstöra den Amerikanska Unionen USA.
Nersläckning av elnätet blir nästa false flag attack
Militärövning länkad till Washington DC Navy Yard händelsen
Ordo ab chao (order out of chaos)
"concordia, integritas, industria" -Rothschilds motton
Boston Maraton bombningen -en medialt iscensatt PSYOP och "icke-händelse". Det är en lögn. Se filmen The Manchurian Candidate om mindcontrol.
Luft beskattning -andnings skatt kan bli ett resultat av koldioxidskatt. Antarktis havsis sätter nytt rekord: mest mängd is som någonsin registrerats.
Xwave mind reader från Apple, mänskliga djur hybrider odlas i labb i Storbritannien , Supermax fängelser, kartläggning av hjärnan projekt, tillbedjan av vilddurets bild, Facebook Prism
Ny tidsräkning, nya världsvaluta, ny världsreligion, världsfederationen förklarad, Illuminati och vilddjuret i Biblen exponerade
Newtown Sandy Hook smassakern, Batman Aurora massakern, är medialögner, arrangerade events, inte verkliga.
Newtown Sandy Hook massakern, ett arrangerat event och en media lögn. Media ändrade storyn flera gånger på bara några dagar. Allt om skolmassakern är en lögn.
Bush's, Clinton's (Rodham), Vitahuset, C.I.A, kokain, Crack USAs regerings knarkhandel, barn trafficking, pedofili och sataniska rituella övergrepp
Världen vet sanningen om
elfte September 2001
IG Farben, Bayer och Nazi förintelsen exponerad. Bayers bekämpningsmedel dödar bin som är viktiga pollinerare. Om de dör kan det bli brist på livsmedel.
Den rasistiska, nazistiska förintelsen exponerad. Koncentrationsläger, dödsläger var över hela Europa under 1930- och 1940-talet
Många kriminella nazister fick ett orättvist, milt straff. En del släpptes helt fria. Nuremberg rättegångarna styrdes av företagens intressen.
Nazi doktorer blev frikända och anställda av USAs regering, varför?
HIV/AIDS konstruktionen spårad tillbaka till sitt ursprung i Nazist-industrin
HIV/AIDS Pharma outad: -föredetta ägare till Auschwitz förintelseläger
Att bli fri från HIV
-dekonstruera HIV/AIDS.
Skapa och återställ hälsan
Antikrist identifierad: det är
Sir Evelyn de Rothschild.
Han skapar den finansiella krisen och ett globalt krig. Profetior i Bibeln uppfyllda. Den yttersta tiden är här.
Kina är draken i uppenbarelse- boken. Illegal handel med organ exponerad.
Microchip implantat, odjurets märke, microchip under skinnet, 666
Massgravar i USA, gatuvåld, samhällskriser, New World Order
Mindcontrol, injicerade chips i hjärnan, smarta mediciner med data-chips i, olaglig forskning
Microchip implantat i hjärnan, synthetisk telepati, mind control
Mindcontrol, mikrochip i hjärnan, fjärr neural övervakning, tortyr människorätts brott genom experiment
H.A.A.R.P -väder manipulation chemtrails och jordbävningar on demand BAE systems och Raytheon exponerade
H.A.A.R.P -makt över vädret
H.A.A.R.P -vädret som vapen. Fukushima, Haiti jordbävningar, Orkanerna Katrina, Isaac, tsunamis i Indiska Oceanen, Missisippis översvämning -skapade av människan
Chemtrails, geo engineering, flygplan sprayar nano partiklar
Chemtrails geo engineering -patentlista
Frihetsberövande på obestämd tid
- National Defense Authorization Act -bill S 1867 genomförd
USA "olje" utsläpp, COREXIT 9500, BP, evakueringar, media tystnad, Polen, Grekland, Island, Haiti
-2010 sammanfattat
BPs oljeutsläpp i Mexicanska golfen är en lögn för att skapa vattenskatt, klimat skatt
Finans och ekonominyheter, aktiebörser, företagssök,
stor depression, ledande företag
Lehman Brothers och Bear Stearns -Konstruerade konkurser
Fema koncentrationsläger och kremeringskistor hittade över hela Amerika
Livsmedelsbrist, HAARP vädermodifiering, "hjälp centers" Fema fångläger, Halliburton,
Kellog Brown Root (KBR),
General Electric, Jeff Immelt
N.M. Rothschild Group -den dodla handen bakom världsekonomin
Svenska Nobels fredspris och invasionen av Afghanistan
Svenska Nobelpriset i Ekonomisk vetenskap stödjer Pinochet och korruption i Chile
Svenska Nobelpriset till Winston Churchill. Svenskt Nobelpris 2010 till Mario Vargas Llosa anhängare av Sebastian Piñera, Chiles nya Pinochet
Nobelpriset låtsas att kämpa för mänskliga rättigheter
Brown Brothers Harriman, William Averell Harriman, CFR, IRS, IMF, Pilgrims Society,
ledande advokatbyråer
Peter Schiff - att förstöra USA
Krigsindustrin Rothschilds investmentbanker, BRIC fonder exponerade
Tredje världskriget för att stimulera världsekonomin och förstöra religion
Odjurets märke, Maitreya, 666, kontantlöst, Anti-Krist-världssystem
Norge -Oslo Utöya terror attack
anders behring breivik
Washington District of Columbia, the “CITY” i London och Vatikanen styr världen tillsammans
Yes we can. War on terror = World government
Amerika är fortfarande en brittisk koloni
Syftet med terroristattackerna den 11 September 2001 - skapa ett övervakningssamhälle
Federal Reserve systems historia
Dom här personerna äger Federal Reserve system
E621 glutamat, smakförstärkare aspartam skapar sjukdomar
naturläkemedel och alternativ medicin hotade av nya lagar
Gardasil - hpv vaccin mot livmoderhallscancer innehåller gift
Medicinföretag snart skyddade från att kunna bli stämda
Biverkningar av medicin:
död, ökad själmordsrisk, hjärtattack, smärtor
Hemliga sällskap, Skull and Bones, nazism, Frimurare, illuminati
Frimurare, satanism, illuminati i musikindustrin. Stäng av din TV.
Project blue beam -eventuell kommande psyop av Nasa. Holografisk Jesus projicerad på himlen. Kan bli starten för den "nya tidsåldern" -the new age.
Mediastyrd propaganda för den nya världsordningen. Kontrollerad opposition, anonymous rörelsen, Occupy mm.
Privatisering av vatten, multinationella företag begår brott mot mänskliga rättigheter, skuldavskrivning i utbyte mot land
cap and trade bill H.R.2454,
koldioxid, smältande isberg, globala skatter, Nobel pris, Köpenhamnsmötet
Mediamonopolet exponerat. Krigsindustrin och underhållningsindustrin skapar produkter gemensamt. Secondlife erbjuder en digital värld att leva i. Glasögon med inbyggd videoskärm. Vapentillverkare och vapen i rymden. Matrix snart verklighet.
Internet nerstängt, beskattning av internet, reglerat internet, internet 2.0, Verizon, internet avlyssnat, Echelon
Osama bin Ladens nätverk upptäckt
Osama bin Ladens fejkade död
Svininfluensan -GlaxoSmithKline levererar vaccin till hela Sverige. Upptill 100 000 hjärtattacker kopplas till företagets mediciner
Vaccin 2011, ta inte vaccinet mot svininfluensan/fågelinfluensan
Spanska sjukans virus från 1918 har återskapats på Center För Sjukdomskontroll (CDC).
Förbered dig på en ny våg av spanska sjukan
Chip under huden känner igen och varnar för virus och smittor
Varför folk inte reagerar och varför det här kan fortsätta
Om mig, kontakt